Странице

среда, 26. новембар 2014.

OBAVEŠTENJE:

Za petak 28.novembar zakazana je vanredna sednica Skupštine opštine Ljubovija, sa zahtevom više od 1/3 odbornika za smenu sadašnjeg predsednika opštine Miroslava Mićića SPS i zamenika predsednika skupštine Gorana Josipovića ZZS. Zahteve je predalo 17 od 35 odbornika, a odbornici su iz redova SNS, DSS, DS, URS, SPO i GG.

Takođe iz izvora bliskih novo-sastavljenoj koaliciji saznali smo da će mesto predsednika opštine pripasti Milovanu Kovačeviću samostalnom odborniku, mesto zamenika predsednika opštine SNS-u, mesto načelnika opštine se još uvek razmatra (dosadašnja načelnica Radmila Trijić SPS vraća se na funkciju pravnika u Centru za socijalni rad u Ljuboviji, gde joj je zamrznuta funkcija pravnika), mesto predsednika Skupštine opštine ostaje nepromenjeno, njime će i dalje rukovoditi Predrag Marković SNS, a za njegovog zamenika dolazi Rade Jovanović DS.

Takođe, biće promenjeni i direktori Javnih preduzeća, kao i Upravni i Nadzorni odbori Javnih preduzeća gde sede članovi SPS-PUPS, a pomno će se posmatrati i rad drugog osoblja po Javnim preduzećima koje su zaposlili ljudi iz SPS-a.


Нема коментара: